FacebookTwitterVKontakteПідписатися на RSS

Проект "Демократична школа"

Ми стартували...11-12 квітня 2016 року відбулися тренінги Всеукраїнської програми освіти для демократичного громадянства "Демократична школа" для учасників навчально-виховного процесу Львівської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №69.
Виховання і становлення відповідальних активних громадян починається з дитинства, і роль школи у цьому процесі важко переоцінити.Навчання демократії в школі-це не лише формування знань учнів про демократичні інститути та процеси, а й створення умов, за яких адміністрація, вчителі, учні, їхні батьки будуть безпосередніми учасниками демократичного процесу, практикуватимуть демократію у всіх сферах шкільного життя.
Впродовж цих днів ознайомитися з Програмою, її засадами, принципами, зрозуміти як повинні відбуватися демократичні процеси у школі, оцінити реальний стан справ нам допомогли висококваліфіковані тренери Ярина Сухецька та Андрій Залужний. Дякуємо їм за динамізм, креативність та ґрунтовний підхід до аналізу!
Щиро тішимося нашими учнями, їх запалом та бажанням змін; Велика подяка і батькам, які попри зайнятість виділили частину дорогоцінного часу для створення спільних планів на майбутнє, прогнозування демократичних перетворень, створення відкритого інноваційного середовища.Педагоги-ви молодці, бо готові вдосконалюватися, змінюватися і впевнено крокувати в ногу з часом!
Шкільна команда налаштована до практичної діяльності та активних дій, покликаних формувати моделі поведінки й ціннісне ставлення до демократичних прав та обов'язків, універсальної культури прав людини у трьох вимірах: навчально-виховному процесі, врядуванні у школі та шкільному середовищі, а також зв'язках з громадою.
Лише разом ми досягнемо мети!

Кiлькiсть переглядiв: 346